nu stiu ce sa mai spun despre browserele astea
eu le-am testat absolut absolut pe toate dar de niciunul nu am fost 100% multumit
locul 1 : internet explorer 8
locul 2 : mozila firefox
locul 3 : opera
locul 4 : chrome
locul 5 : safari
internet explorer este cel mai bun browser daca esti la modul cel mai simplu,nu umpli pe site-uri modificate cu templateuri facute din html etc,beneficiezi de traducere s.a.md
mozila firefox am trcut pe locul 2 deoarece gandeste mai greu fata de vechea versiune,este un bun browser pentru cele de mai sus care nu le poate face ie8
opera este intre ele face si nu face
chrome este cel mai bun ca navigare(locul 1 doar pentru asta) in reste este praf daca il judeci dupa performatele care testez eu fiecare browser in parte
multe erori pentru un browser atat de complicat
safari este un chrome cu fata de firefox
eu folosesc Google Chrome
eu le-am testat absolut absolut pe toate dar de niciunul nu am fost 100% multumit
locul 1 : internet explorer 8
locul 2 : mozila firefox
locul 3 : opera
locul 4 : chrome
locul 5 : safari
internet explorer este cel mai bun browser daca esti la modul cel mai simplu,nu umpli pe site-uri modificate cu templateuri facute din html etc,beneficiezi de traducere s.a.md
mozila firefox am trcut pe locul 2 deoarece gandeste mai greu fata de vechea versiune,este un bun browser pentru cele de mai sus care nu le poate face ie8
opera este intre ele face si nu face
chrome este cel mai bun ca navigare(locul 1 doar pentru asta) in reste este praf daca il judeci dupa performatele care testez eu fiecare browser in parte
multe erori pentru un browser atat de complicat
safari este un chrome cu fata de firefox
eu folosesc Google Chrome