RZC.RO

Ne-am mutat pe www.rzc.ro

RZC.RO

Ne-am mutat pe www.rzc.ro
RZC.RO

Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vVa uram Calduros Bine ati venit! Fii activ! Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vCum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11
Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vCautam ServereCs 1.6 Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vCum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11 Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vRecrutam ClanuriCs 1.6 Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vCum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11
Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vSuntem in cautare de STAFF! Yahoo:Smoke_flash97Cum sa te faci shop (pentru incepatori) 0Yn7vCum sa te faci shop (pentru incepatori) Online11

2 participanți

Cum sa te faci shop (pentru incepatori)

ariciu
    ariciu
    Membru Nou

Puncte : 106
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 07/07/2012
    Varsta : 35

Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Empty Cum sa te faci shop (pentru incepatori)

Mesaj Scris de ariciu Sam Iul 07, 2012 5:21 am

Deci.... ca sa te pui la shop trebuie mai intai sa ai 500 yangi pentru a cumpara 1 manunchi
    2.apesi click dreapta pe armura
    3.apesi click dreapta pe manunchi
    4.scrii 1 nume de ex... XXxxxxXXX
    5.dai ok
    6.apesi pe orice item
    7.tragi acel item pe fereastra cu shopu
    8.scrii acolo ex 999.999.999 yangi
    9.apesi ok
    10. Sper ca vam fost de fooloos
    *AngeL*
    *AngeL*
    Membru Nou

Puncte : 68
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 07/07/2012

Cum sa te faci shop (pentru incepatori) Empty Re: Cum sa te faci shop (pentru incepatori)

Mesaj Scris de *AngeL* Lun Iul 09, 2012 3:59 am

Multumesc ca ai postat !

Data/ora curentă este: Joi Noi 21, 2024 3:07 am